Encara que el temps meteorològic no sembli massa estiuenc, ja fa quasi un mes que els nens i nenes van començar les vacances i per tant podem dir que ja fa quasi un mes que som a l’estiu.
Per alguns, sembla que el temps s’aturi, però a Tiana ens agrada estar actius i no parem d’oferir activitats, zones d’esbarjo, propostes per passar els dies…
Mireu si no el nostre aparador del mes de juliol! Ple de manualitats per fer amb petits i grans! En Bernat ens ha omplert la biblioteca de papiroflèxia! I totes les idees les ha tretes dels llibres que li hem ofert. 
Però no només de papiroflèxia viu l’home! Per tots aquells que quan veniu a la biblioteca no saber per on començar, la Marta Huguet us ha preparat uns “Packs de vacances“.

Un CD, DVD i llibres agrupats perquè ho tingueu tot de cop. I a més, us els endureu embolicadets com els de la foto!

I què me’n dieu dels ventalls que estem regalant cada cop que feu un préstec? No em direu que no són útils quan l’aire condicionat no funciona!
Això, sense tenim en compte les novetats que ens han arribat aquest mes de juliol, ni les pàgines especials que us han preparat des del Gènius i des de la Biblioteca Virtual, per fer d’aquest estiu, un estiu únic!