medium_Julian_Barnes
   En aquest lluminós despatx a Tufnell Park, és on Julian Barnes elabora les seves obres. La conseqüència d’aquest treball és que hom el considera un dels més prestigiosos escriptors britànics vius. 
    El Club de Lectura us facilita la oportunitat de conèixer-lo mitjançant la seva novel·la The Sense of an Ending (El sentit d’un final), publicada el 2011 i guanyadora del Man Booker Prize del mateix any.
   D’entrada potser us semblarà senzilleta, però us anireu adonant, progressivament i ràpida, que sou davant d’un gran llibre; i com que ho és, no us farà res rellegir frases, capítols o, fins i tot, la novel·la sencera. Això és quelcom que identifica les obres magistrals.
     A la biblioteca us en deixem un exemplar (alguns en l’anglès original) si és que el voleu llegir, i us convidem a venir el darrer divendres de maig, ( dia 30, a les 7 del vespre) a la sessió del Club,  guiada per en Toni Sala.
      I a la vostra disposició, també gratis, una humil guia de lectura que us hem preparat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà