conrad1

         
        
  El primer Club de Lectura de l’any ens porta un altre escriptor viatger: Joseph Conrad.  La Guia de lectura que us oferim cada mes us ajudarà a conèixer on nasqué, el seu nom veritable i a detectar les tres errades que, malauradament, hi ha a la seva làpida mortuòria.     
        En Conrad va passar una bona part de la seva vida anant amunt i avall del món treballant a la marina mercant. Quan aquesta vida dura i arriscada li va passar factura més endavant, es va retirar a casa seva i va dedicar-se a escriure basant-se en la seva pròpia vivència del mar.  Però hi ha molt més que mar en les novel·les de Joseph Conrad.  Us invitem a comprovar-ho.
     I si voleu conèixer la seva obra Nostromo, podeu venir a Can Baratau i us en prestarem un exemplar; el podeu llegir o no, amb tota llibertat, i el divendres 31 a les 7 del vespre sereu benvinguts a una nova sessió (gratis, com sempre) del Club, conduït per en Toni Sala. Us recordem que no cal inscripció prèvia, ni cap altre compromís. Només ser-hi, seure, escoltar, i si teniu alguna opinió sobre el tema, compartir-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà