Continuem a l’Anglaterra del segle XIX; ara, a la segona meitat. Mirant endavant, amb bona vista, ja es veuen senyals del s.XX.
Durant el llarg regnat de la reina Victòria creix i es consolida l’obra de Thomas Hardy. Bon poeta i millor novel·lista, tot i que ell hauria volgut que fos a l’inrevés. El Romanticisme s’ha ensenyorit de l’ambient social i cultural;  mentrestant,però, li van creixent una mena de, diguem-ne així, males herbes adlàters que hom defineix com a desengany, pessimisme i tristesa vital.
Tot això ho trobem a l’obra que és l’objecte del Club de Lectura de novembre: Jude, l’obscur , considerada generalment la millor del seu autor.
Confirmeu-ho, o poseu-hi objeccions amb tota llibertat, llegint-la [us la prestem gratis] i/o assistint a la sessió del Club divendres dia 29 de novembre. L’habitual Toni Sala en serà el catalitzador.
I la nostra artesana guia de lectura us ajudarà a entrar.
Potser no cal, però recordem que l’assistència és lliure i no es demana inscripció prèvia. Fins i tot no cal haver llegit el llibre, tot i que sempre serà més profitós fer-ho. Senzill, oi ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *