wood_delillo

La del mes de juny és la única sessió del Club de Lectura, de tot l’any, que fem en un dia d’estiu; el 28 de juny, a l’hora habitual de les set de la tarda.  Serà la cloenda del curs, i la cloenda del cicle d’escriptors dels Estats Units que hem anat desenvolupant enguany.
Don DeLillo és l’autor triat,  i la seva novel·la Libra  serà l’objecte del diàleg/comentari/debat dels assistents, amb el guiatge d’expert d’en Toni Sala.
DeLillo gaudeix d’un extraordinari prestigi al seu país, a diferència del nostre; de fet, només hem trobat una de les seves obres traduïda al català.  Teniu, doncs, una excel·lent ocasió de comprovar si n’hi ha per tant  amb aquest DeLillo, i la seva novel·lització de la vida de Lee Harvey Oswald, el pressumpte assassí del president dels EEUU John F. Kennedy;  una bona mixtura entre realitat i literatura, que capacita el lector per a aprofondir en aspectes insospitats.
Podeu fer una mica d’escalfament amb la Guia de lectura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà