Teresa_Solana_bv

No és un nom famós en el món literari català, però la seva eficiència com a escriptora bé es mereix que la destaquem aquest mes de juny. Tota la vida l’ha passat enmig de llibres i lletres, filòloga com és, i traductora experta. Contaminada pel contacte reiterat amb la literatura, fa relativament poc (2006) que s’ha dedicat a inventar, escriure i publicar novel·les i contes infantils. I té tirada per la novel·la policíaca, o negra, o de lladres i serenos. “Fills” seus són la Norma Forester i els curiosos investigadors bessons Eduard i Pep Martínez Estivill, tot i que en Pep es fa dir Borja Masdéu-Canals Sáez de Astorga. Tan curiosos tots dos que en un dels casos tenen com a clienta una escriptora, de nom Teresa Solana.

A la biblioteca Can Baratau disposem d’aquests llibres seus a la vostra disposició:

Si la voleu conèixer una mica més, i sense intermediaris, aneu al seu blog personal.