avis i nets
Un llibre enormement pràctic, que ens fa 200 propostes perquè els avis d’avui, dinàmics i inquiets, sàpiguen com jugar i divertir-se amb els petits.  Idees i recursos amb els que podràs, tu, avi/àvia, convertir-te en company de joc dels teus néts, i passar-ho bé plegats.
En el llibre t’esperen moltíssims jocs, les instruccions per a gaudir-ne en les millors condicions, i els comentaris de l’autora, l’Àngels Navarro.
Fa de bon aprofitar aquest llibre fet expressament per a una nova fornada d’avis, ja que ells, en molts casos i durant força hores, són el nucli educatiu més proper als nens.  I no deixeu de banda que el joc és una herència generacional de les més importants.
Si us ve de gust podeu fullejar el llibre aquí . I també teniu una entrevista amb la mateixa autora.
Navarro, Àngels  Avis i néts, jugueu! : més de dos-cents jocs per a avis i àvies d’ara. Badalona : Ara Llibres, 2013  (consulta’n la disponibilitat al catàleg)2424