L’estiu és una molt bona època per practicar amb la càmera de fer fotos. La llum és molt bona, els paisatges són bonics, i ve de gust passejar i aconseguir les millor fotografies dels racons més amagats.
Si sempre has pensat que t’agradaria saber fer fotos, però no saps per on començar, o que el què et passa és que no tens clar com funcionen els programes per editar fotografies, et podem ajudar. Aquí hi trobaràs recursos sobre tècniques i programes que pots utilitzar per convertir-te en un fotògraf aficionat. 
I si el què et passa és que no saps què fotografiar… també tenim idees per donar-te! A la Viquipèdia en català (primera al món a assolir la qualificació de perfecta, després d’arribar al miler d’articles amb continguts d’alta qualitat), hi ha una llista de monuments de Tiana. Llocs tant coneguts com Can Sentromà, com la Cartoixa de Montalegre i d’altres llocs no tant coneguts com Can Clapés, Can Xipell o el molí de vent. I molts d’aquests llocs no tenen una fotografia que ajudi a la gent a localitzar-los en el nostre municipi. I ara ve la nostra idea:

 pots passejar per Tiana fotografiant tots aquests indrets, i després compartir les teves fotografies amb tots els internautes que ho desitgin,
tal i com ja està fent en David Rodríguez Cebriàn, que a més de cedir les fotografies per il·lustrar aquesta llista de monuments, va alimentant la seva web Instants de Tiana amb fotografies de Tiana.
Què, t’hi animes? Si vols fer-ho i encara no saps com, pregunta’ns i t’ajudarem!
També pots consultar aquest tutorial que us hem preparat per pujar les fotografies a la viquipèdia.