… o DVD vistos!
L’estiu és una molt bona època per anar al cinema en família. La cartellera està plena de pel·lícules noves per anar a veure, però no tots els cines es fan en grans sales a les fosques… el cine pot venir a casa a visitar-nos o fins i tot ens el podem trobar cinemes a la fresca als parcs del costat de casa, com el què organitza l’Ajuntament de Tiana el proper divendres 26 de juliol.
Ice Age són una sèrie de pel·lícules amb protagonistes molt animals a qui els passen aventures també molt animals. Sempre hi ha dues històries paral·leles, per una banda la d’un petit esquirol que pel·lícula rere pel·lícula persegueix un aglà per poder-se’l menjar (i no hi ha manera de poder-ho fer!) i per l’altre les aventures dels nostres amics.
En la quarta entrega, és a dir Ice Age 4: la formació dels continents, en Sid i els seus amics es veuen embolicats enmig de la formació dels continents de la terra. Se separaran de les seves famílies, passaran aventures i al final… bé, el final no us l’explicarem!
Si voleu passar una bona estona en família, no ho dubteu, aquesta és una molt bona opció.

Ice age 4: la formación de los continentes. Madrid: Twentieth Century Fox, DL 2012. (veure’n la disponibilitat al catàleg).

Recomanació feta per Marta Quer