Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten, com cada any pels voltants de Sant Jordi, la guia de recursos comarcal que enguany la vam dedicar a la poesia. 
Amb el títol El Maresme en vers, les biblioteques convidem a conèixer la comarca, els seus pobles i la seva gent a través dels ulls dels seus poetes. Com a novetat aquest any 2013, a més del ja habitual format paper, la guia es publica en versió digital, en una APP gratuïta, accessible des de mòbils i tauletes (apte per a Apple IOS i Android). Aquest aplicatiu estarà disponible sota el nom de BibliosMaresme a Google Play i a Apple Store.
Com a novetats, l’aplicatiu permet a partir de la geolocalització de les biblioteques del Maresme, l’usuari sap en cada moment quina és la que li queda més a prop de la seva ubicació actual i com arribar-hi. També permet la consulta de les dades de les biblioteques permanentment actualitzades, l’audició dels poemes recitats pel cantautor Dídac Rocher, així com la visualització dels vídeos de les diferents biblioteques, inclosos en el Canal de Youtube “Biblioteques Maresme”. 
La mateixa aplicació permet l’accés a les guies de recursos de la comarca editades en anys anteriors. 
 
Notícia redactada pel Tot Mataró i Maresme