La Setmana Europea de l’Energia Sostenible es celebra del 24 al 30 de juny i té com a objectius presentar les activitats dedicades a l‘eficiència energètica i les energies renovables, difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques europees i els objectius climàtics.

Per assolir els objectius de la Setmana de l’Energia Sostenible tothom hi pot posar el seu gra de sorra.

A Tiana, la celebrem amb diferents activitats aquesta setmana amb un conjunt d’activitats organitzades en conjunt amb la Bilblioteca:
 
dimecres 26 de Juny una Xistorrada solar i una Xerrada sobre com contractar energia verda? a càrrec de Som Energia
 
dijous 27 de Juny es celebrarà L’Hora del Conte amb crispetes solars 
 
A banda durant tota la Setmana del 24-30 de Juny es durà a terme un Joc de pistes amb codis QR:Estalvia energia, estalvia diners que proposarà desvetllar frases celebres per a descobrir un consell d’estalvi energètic els guanyadors entraran en el sorteig de dues motxilles amb carregadors solars gentilesa de cactusbags.

A banda des de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat s’ofereix a cinc families realitzar 5 auditories energètiques a cinc llars de Tiana. Si estàs interessat truca Oficina d’Informació Ambiental 93 395 5107- mediambient.tiana@tiana.cat

Altres opcions que us proposem són: 
 
Joc interactiu: L’energia a casa
Lectura de novel·les on el medi ambient és el protagonista