Aquest és el segon llibre de l’autora ebrenca Marta Rojals. La Marta ens situa l’acció de la novel·la al a ciutat de Barcelona, cronològicament es podria dir que “a l’actualitat”. Defineix els personatges i les situacions en un context de crisis contínues, renúncies contínues i acceptacions de les realitats no sempre amb la forma que un havia somiat.
L’escrit de vegades pot desorientat a causa dels múltiples diàlegs que hi ha. Diàlegs interns i externs. És a dir que utilitza el recurs de pensar per un mateix mentre s’explica el desenvolupament d’una activitat. Potser pot semblar confús, però el què fa aquest sistema, si em permeteu la meva opinió, és donar més agilitat al text. Explicar així la història et permet anar descobrint coses dels personatges com si coneguessis una persona directament: mai la coneixes de forma cronològica.
La novel·la té un final que, al meu entendre, dóna sentit a moltes de les coses que has llegit durant el llibre però sobretot obre moltes portes a reinterpretar moltes accions que havies interpretat d’una manera diferent.
Els membres de la comunitat QuèLlegeixes li han donat un 6,74 sobre 10. No està malament!

Rojals, Marta. L’altra. Barcelona: La Magrana, 2014. (consula’n la disponibilitat al catàleg)

Recomanació feta per Marta Quer