Doncs sí, tot el què és bo s’acaba! Heu gaudit d’unes vacances (ben merescudes) i ara toca posar-se les piles i començar un nou cicle amb bon peu. A la biblioteca ja estem a punt i tenim ganes de compartir-ho amb tots vosaltres.
Avui és l’últim dia per participar al concurs Superlector 2015, el proper 4 de setembre publicarem els guanyadors, si encara teniu a casa algun val per segellar, no us despisteu!
I pels que ja comenceu a pensar en l’escola, a la biblioteca us hem preparat una selecció de contes per anar introduint-vos poc a poc a aquests nous hàbits (tant per pares com per nens). I és que de ben segur que l’entrada a l’escola serà molt més fàcil si la treballem a través dels contes.
I com que ens agrada començar forts, ja tenim a punt la primera trobada del club de lectura, aquest any hem convidat a en Ramon Solsona perquè vingui a parlar-nos del seu llibre “L’home de la maleta“. No teniu excusa per no venir, estarem en plena festa major i tothom estarà al carrer!
A més, el setembre també és un mes de bons propòsits: aprendre idiomes, fer més exercici, aprendre a cuinar, llegir més,… doncs si veniu a veure’ns ens encantarà ajudar-vos a trobar tot el què necessiteu per aconseguir aquests propòsits!
A què espereu? Ja tenim obert amb l’horari habitual de la biblioteca!
Comencem el setembre amb bon peu!