L’AMOR MÉS ENLLÀ DEL TEMPS

Roig robí és la primera part d’una triologia que combina una bona dosi de romanticisme i una gran aportació d’aventura. 
La Kerstin Gier, pedagoga de professió, escriu les vivències d’una manera directa i molt dolça i fa que entris de seguida en la història, que la visualitzis dins teu i que et vulguis convertir en una viatgera del temps.
Aquesta recomanació ens ha arribat de mans de la lectora Lola Picó, que ens recomana la lectura amb aquestes paraules:

La Gwendolyn, és una noia de 16 anys ben normal (deixant a part que pot veure fantasmes), fins que descobreix que porta un gen a la sang que li permet viatjar en el temps. De cop, s’adona que està ficada en una secta dubtosa d’un tal compte Saint Germain, i que haurà de enfrontar-se al major repte de la seva vida. Però aquest no és el seu major problema, ja que en Gideon (que és un altre viatger en el temps de la seva època) i ella s’enamoren profundament i no poden permetre que ningú descobreixi el seu punt feble. Junts, hauran de viatja per el passat per a poder sortir amb vida de tot aquell assumpte.
Crec que aquesta triologia us pot agradar per què és romàntica i una mica de misteri. I, quan comences a llegir-la, no pots parar i et sembla que ets tu qui està vivint la història.
La saga continua amb Blau safir  i Verd maragda. Ben aviat, podrem gaudir d’aquesta novel·la a la gran pantalla, mentre podeu gaudir del booktrailer de la triologia o llegir més comentaris de la triologia.
Gier, Kerstin. Roig robí: l’amor més enllà del temps. Barcelona : 14-42 Lluna-Roja, 2010.
Gier, Kerstin. Verd maragda: l’amor més enllà del temps. Barcelona : 14-42 Lluna-Roja, 2010.



Gier, Kerstin. Blau safir: l’amor més enllà del temps. Barcelona : 14-42 Lluna-Roja, 2010.