L’autor del mes de novembre és el què se’n podria dir un “tastaolletes“, i és que aquest conegut escriptor nordamericà va posar els peus al món de la cultura a través de la música. De fet, ell és músic i el seu primer ofici va ser el de pianista. Però com que no guanyava prou ho compaginava amb el periodisme esportiu.

Poc a poc, les seves columnes de periodista esportiu van anar agafant volada i va acabar com a columnista d’opinió mentre estudiava per convertir-se en escriptor. Per si encara no hagués engreixat prou el seu currículum també va fer ràdio i televisió.

De tot plegat en va sortir un autor amb una gran base sociològica (de tocar de peus a terra, vaja) que ha fet que la seva obra més coneguda Dimarts amb en Morrie es converteixi ja en un clàssic contemporani i que hagi fet el salt als escenaris de Brodway i a les pantalles de tots els cinemes.

 

La cara secreta d’aquest autor és el seu grup de música Rock bottom remainders que està formada per una sèrie d’escriptors com ara Stephen King, Amy Tan, Ridley Pearson, Matt Groening i molts d’altres!

Us convidem a descobrir les obres d’aquest autor que traspuen sensibilitat per allà on les agafis.