Un any  més s’aprofita la setmana del 21 al 29 de novembre per celebrar la Setmana Europea de la prevenció de residus. Això vol dir que durant tota aquesta setmana l’Ajuntament de Tiana, així com les altres institucions implicades, centren els seus esforços en oferir alternatives viables per generar menys residus.

Medi Ambient de Tiana organitza un munt d’activitats durant aquests dies per aportar idees: un taller de cuina protagonitzat per l’Àvia Remei que ens donarà idees per no desaprofitar res a la cuina. I un cop tingueu les idees clares, podeu crear la vostra pròpia recepta de cuina i participar al concurs que s’ha organitzat i guanyar uns premis fantàstics! (Una nit amb esmorzar inclòs a Can Ballús, un taller de cuina a l’espai Cuina’m o una cistella de productes ecològics de l’Espai Ecològic de Tiana). Però d’activitats, n’hi ha moltes més! Per tots els gustos i les edats (vull llegir el programa sencer).

I com sempre, des de la biblioteca us recomanem unes guies de lectura per gaudir d’un bon llibre que posi en valor el medi en el què vivim, tant per adults com per infants. A més d’oferir-vos un recull de webs que permeten l’intercanvi i la reutilització i que ens pot ser útil pel nostre dia a dia.