reismags

Després de 365 dies esperant, ja tornen a ser aquí! Dimarts 29 de desembre ens va visitar el patge reial i es va endur les primeres cartes amb els desitjos de petits i grans. Ara és el torn dels Reis Mags! Llibres, música, jocs… ho podeu demanar tot! I si heu estat bons minyons, algun regalet us deixaran!

Al nostre amic Playme li encanta jugar i de ben segur que ja té a punt la llista amb els seus desitjos. Abans d’escriure la llista, ell ha tingut molt clar uns consells que li han anat molt bé a l’hora d’escriure tot el què volia demanar. I una de les coses que tenia molt clares era que tot el què demanés havia de ser respectuós amb el Medi Ambient.

I mentre en Playme escriu els seus desitjos, en Bit vol saber-ho tot sobre aquests tres Reis Mags que porten coses als nens. I és que resulta que els Reis Mags es reparteixen la feina amb altres savis que volten pel món com ara el Pare Noël, o l’Olantzero al País Basc entre d’altres. El què en Bit no sap és que mentre ell busca informació sobre aquestes dates nadalenques, la Valentina està immersa en la lectura d’un Conte d’hivern ple de monstres de les neus! I en Gènius? Doncs ell s’acaba de descarregar un calendari ben xulo per apuntar-se quin dia hi ha hora del conte a la seva biblioteca.

I tots vosaltres, si voleu, podeu llegir un munt d’històries sobre aquests dies i sobretot sobretot, podeu enllustrar-vos les sabates perquè quan els Reis Mags arribin a casa vostra, vegin que sou uns nens polits i endreçats!