Des d’avui i fins dijous sentirem molt a  parlar del Congrés Mundial del Mòbil, ens presentaran nous mòbils, ulleres de realitat virtual, noves aplicacions… i també serà la oportunitat perquè moltes empreses presentin els seus prototips, busquin finançament i aliances que ofereixin als emprenedors trobar una sortida a la seva idea, és el 4YFN (Four Years From Now).

De literatura sobre emprenedoria, en podeu trobar molta a les vostres biblioteques, i el prestatge virtual sobre el món laboral està ple de recursos i informació per ajudar-vos a fer realitat el vostre projecte de negoci.

Però hi ha una altre cara del MWC, i són els efectes que provoca l’ús continuat de les tecnologies. Sabíeu què és el Text Neck? O com afecta l’ús del mòbil a les nostres cervicals?

El programa 30 minuts de TV3 va emetre el dia 21 de febrer un reportatge sobre la dependència dels mòbils i les xarxes socials que també explica aquestes noves dinàmiques de relació i de funcionament de la societat.

I encara una altre notícia important, si durant aquests dies heu d’agafar el transport públic, consulteu els serveis mínims i… endueu-vos un bon llibre per llegir pel camí!