Arriba la quarta edició de les Biblioteques amb DO, un conjunt d’activitats on 49 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acostaran la cultura del vi amb la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals a través d’una àmplia proposta de serveis d’informació i d’activitats per a tots els públics. Un programa variat i de qualitat en què, durant el mes de març es dedica a la regió vitivinícola de la DO Alella.

Les biblioteques de la DO Alella que participem en aquesta activitat som: Alella, Martorelles, Tiana, el Masnou, Sant Fost de Campsentelles, Vilanova del Vallès, Cabrils i Llinars del Vallès. Cadascuna amb un programa d’activitats d’allò més variat.

Una de les propostes més interessants són les Converses entre enòlegs que hi haurà a les diferents biblioteques de la DO. A Tiana, podrem escoltar en Quim Batlle (Celler Quim Batlle) i la Sara Pérez (Mas Martinet, DO Priorat), a més de fer un tast de vins de les dues DO.

I com que Tiana és una terra de vinyes, hem decidit dedicar la sessió de Narracions Vivencials a “Tiana i la vinya”, on descobrirem quina relació té el municipi amb aquest cultiu durant els anys 1940-1970.

Podeu estar al dia de les activitats a través del Facebook de Biblioteques am DO.