S’acosta la Diada més literària de casa nostra: Sant Jordi. Una diada que va començar amb un cavaller, una princesa i un drac i que ha acabat amb una gran festa que es viu al carrer, entre llibres, roses i la gent que t’estimes.

De llibres per regalar en trobareu a cabassos i cada setmana durant tot l’any, els bibliotecaris de Can Baratau us recomanem una lectura per fer. Aquest mes d’abril a més, us presentem uns llibres molt especials perquè els seus autors estan relacionats amb el nostre municipi o bé perquè esperem que us ajudin a descobrir racons de Tiana que fins ara no havien captat l’atenció dels vostres ulls.

Divendres 15 d’abril a les 19h El conte de les tradicions de Jordi Sánchez Cuixart (Xonxi) i Cristina Costa

Divendres 22 d’abril a les 19h Sa meu mare d’en Pau Riba

Dissabte 23 d’abril al llarg del matí, a la plaça de la vila, us regalarem la guia 25literarutes, un llibre amb 25 rutes pels municipis del Maresme que han inspirat els autors de la comarca.

I com sempre, el nostre amic Gènius ens convida a felicitar als amics amb una postal , a conèixer a fons les tradicions d’aquesta festa, o a passar una bona estona fent manualitats de Sant Jordi.

Feliç Dia de Sant Jordi a tothom!