La protagonista d’aquesta història és la Penny, una jove que va a l’institut i no és la noia més popular del món. Un dia decideix començar a escriure un bloc per expressar el què sent de forma anònima, és així com es converteix en la Girl Online. Fins que coneix l’amor de la seva vida i comparteix aquestes vivències al seu bloc! I és que el noi de qui s’enamora és un cantant famós i de seguida la Penny deixa de ser anònima per passar a estar a tots els diaris i revistes d’internet. Sort que l’amor ho pot tot!

Existeix una generació d’escriptors que han trobat un filó amb les novel·les romàntiques: Lof yu, Blue jeans, Federico Moccia, Zoe Sugg... són autors que connecten amb els joves, que parlen el seu idioma i que expliquen coses que interessen als destinataris dels seus llibres.

Potser no són les novel·les romàntiques més ben escrites del món, potser literàriament es podrien millorar… però si els autors són capaços d’atrapar lectors joves i fer que tinguin ganes d’agafar un llibre, com a mínim cal reconèixer una mica de mèrit.

Així que avui, us recomanem aquest llibre especialment per a les noies i nois romàntics que volen viure històries d’amor molt intenses. Podeu escollir com llegir-lo: en paper, o en ebook.

Sugg, Zoe. Girl online. Barcelona : Fanbooks, 2015