Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos “25 LiteraRutes pel Maresme”, que convida a passejar per diversos indrets de la comarca tot descobrint el seu patrimoni literari.

El Maresme ha estat font d’inspiració, tant d’escriptors i poetes locals, com de viatgers i passavolants, que s’han enamorat dels seus pobles, del seu paisatge de mar i muntanya i de la seva gent. Però no només això, contes, jocs i novel·les també han estat font d’inspiració per fer unes rutes que us animem a gaudir en família.

Com cada any la guia s’edita en format paper i  en versió digital,  accessible de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store, sota els noms deBibliosMaresme (per a tauletes tàctils) i BiblioMaresme (per a telèfons mòbils).

La guia en paper incorpora un codi QR que enllaça a un vídeo de cada ruta proposada, que permet fer un primer tast de l’experiència.

Els autors que han servit per inspirar la ruta de Tiana són: Lola Anglada, Rosa Regàs, Manuel Dargallo, Roger Tartera, Primitiva Reverter i Mireia Vancells, tots ells llegits al vídeo per la Glòria Arrufat.

Podeu aconseguir un exemplar gratuït de la guia a les biblioteques del Maresme.

[Vull veure la guia en pdf]