Encara que sembli estrany, hi ha llibres per totes (i quan diem totes, volem dir totes) les edats. Des dels infants acabats de néixer a les persones grans. Cada públic té un llibre editat de forma especial per ell.

En el cas dels infants més petits de la casa, el què interessen són les textures, els colors… però també els sons. I no parlem dels sons que puguin fer els llibres, sinó dels sons que produeixen les paraules en ser llegides en veu alta.

Heus aquí una selecció de recursos plens de cantarelles, moxaines, rimes i altres melodies que poden ser la primera via de contacte entre pares i fills a través de la lectura. I és que quan no es coneix el significat dels mots, el ritme de les paraules transmet i comunica i crea vincles entre emissor i receptor. Us atreviu a provar-ho?

Pares, mares, avis, àvies, mestres i tots aquells qui tingueu contacte amb els infants, des de la biblioteca us podem ajudar a escollir el llibre adequat a cada ocasió, no tingueu por i pregunteu-nos! Estarem encantats de poder-vos ajudar.