grec

De l’1 al 31 de juliol se celebra, un any més, el Festival Grec de Barcelona, amb una gran varietat d’oferta en teatre, dansa, música, circ… 

Amb el lema “Teatre Grec 76. Temporada Popular. Per un teatre al servei del poble. Teatre i Llibertat. Per un teatre imaginatiu” el juliol de 1976 s’inaugurava el primer Grec de Barcelona. Quaranta anys després aquest festival inunda els estius de la ciutat comtal de teatre, música, dansa i circ sense renunciar al seu esperit reivindicatiu i llibertari.

En aquesta edició creix el nombre d’espectacles (es programaran 130 respecte els 100 de l’edició anterior)  i augmenten els espais d’exhibició sumant al Teatre Grec altres espais com el Museu d‘Arqueologia, la sala Hiroshima, El Polvorí, o el Teatre Eòlia.

I si compreu l’entrada amb el carnet de la biblioteca, aconseguireu un 20% de descompte

Més info

Web del GREC