Cartellmonllibre

Agafeu agendes i reserveu el cap de setmana del 9 i 10 d’abril, perquè se celebrarà, per segon any consecutiu, la festa familiar Nascuts per llegir. Serà en el marc de Món llibre i hi esteu tots convidats!
El Nascuts comptarà amb un espai a la planta -1 del CCCB. Aquest espai serà més gran i amb un accés més senzill que el de l’edició anterior. En ell, les famílies amb nadons podreu compartir lectures, rebre recomanacions, gaudir d’activitats i tallers i fins i tot explorar llibres especials que alguns artistes d’arreu han concebut pels més petits. L’espai comptarà també amb una zona per a la lactància i un pàrquing de cotxets i estarà ambientat amb la màgia i la imaginació que tenen sempre tots els espais de Món llibre.

Per conèixer les activitats que s’hi faran, podeu consultar la seva web.

[article publicat a la web de Nascuts Per Llegir]