“Dimarts parlem” és una nova activitat que iniciem a la biblioteca aquest curs que tot just acabem de començar.
Fins ara, la biblioteca disposava de 4 activitats fixes cada mes: el tercer dimecres de mes, hi ha el “Kids’n’tales” organitzat per l’acadèmia d’anglès “Kids’n’us”, cada dijous de mes tenim l’hora del conte per a nens i nenes a partir de 3 anys, l’últim divendres de mes tenim el “Club de lectura” coordinat per Toni Sala i el segon dissabte de mes tenim el Nascuts per llegir per nens de 0 a 3 anys i els seus pares.
Ens vam adonar que d’aquestes quatre activitats fixes que teníem, només una anava destinada a un públic adult, va ser per això que vam decidir iniciar l’aventura dels “Dimarts parlem”. Aquesta activitat es farà cada últim dimarts de mes, i el què es vol és oferir xerrades sobre temes diversos que siguin interessants pels nostres usuaris o fins i tot que hagin estat suggerits per ells.
Volem convertir els dimarts en un dia per parlar, compartir, apendre… les temàtiques de les xerrades seran diferents en funcions de les demandes detectades. De moment, tenim previstes tres sessions:

Dimarts 28 de setembre: cures senzilles per dur una vida saludable, amb Babí Minamoto
Dimarts 26 d’octubre: El cinema a Tiana, amb Laia Garrido
Dimarts 30 de novembre: Jocs de l’antiguitat, amb Kalathos

Les trobades es faran a les 19h i estan obertes a tothom.