LogoradioTiana
Avui reemprenem les col·laboracions amb Ràdio Tiana (107.2 FM). I per començar el curs volem parlar de les “Parelles de fet”, que no són parelles que viuen sota un mateix sostre, sinó llibres que tenim com a a mínim en dos idiomes.
Ja sabem que avui dia és molt important poder-nos defensar en diverses llengües i que de vegades tenim un nivell bàsic d’alguna llengua estrangera però ens fa mandra apuntar-nos a un curs per saber-ne més. Una bona solució per millorar el coneixement d’aquesta llengua és llegir. Les “parelles de fet” ens permeten llegir novel·les d’actualitat com per exemple “The lost Symbol” de Dan Brown, tenint al costat la versió catalana “El símbol perdut” per si hi ha alguna frase o paràgraf que no acabem d’entendre. A la biblioteca tenim parellesde fet de català/castellà i anglès, francès, italià o alemany.
Però si el nostre nivell no és suficientment bo com per seguir una novel·la, també podem recórrer a les lectures escrites per a alumnes novells. Són llibres més petits amb vocabulari més bàsic i que sovint van acomapnyats de CD per poder escoltar l’àudio.
Si vols saber-ne més, no et perdis la nostra col·laboració, avui dimecres a les 12 del migdia!