I ja en són 5!  Ja fa cinc anys que va començar el Festival de Novel·la Negra en català a Tiana. Era el 2012 quan es va plantar una llavor que ha crescut fins arribar a la seva cinquena edició en un fantàstic estat de salut.

Aquesta setmana, la premsa ja ha començat a escalfar motors parlant del festival, que és la porta d’entrada al Festival BCN Negra i que, en el cas de Tiana, reuneix a més d’una vintena d’autors catalans a qui els agrada matar (sempre amb tinta, mai amb armes reals!).

Pels qui no us volgueu perdre ni un detall d’aquest festival, podeu mantenir-vos al dia a través de les xarxes socials: Facebook, i twitter (amb les etiquetes #TianaNegra o #TianaÉsNegra) i al bloc del Festival.

Des de la biblioteca Can Baratau, us proposem un nou repte literari: resoldre una sopa de lletres. Les pistes? Hi ha 12 autors catalans de novel·la negra, dels quals tenim més d’un dels seus llibres a la nostra biblioteca.

Els qui vulgueu participar al Joc de pistes i enigmes tenim de temps fins el dia 20 de gener. Entre els qui encerteu els 12 autors, sortejarem un lot de llibres molt negres.

Imatgegraella