Aquest és un text extret del llibre Un altre món escrit per Arcadi Oliveres i que ens dóna eines per trobar informacions fiables que ens poden fer servei a l’hora de decidir com vivm la nostra vida i quins productes consumim o accions realitzem. I totes les revistes que es comenten dins d’aquest text, les teniu a la vostra disposició a la nostra biblioteca.

“[…]Existeix un setmanari que a mi m’ha semblat sempre excel·lent des del començament El temps, que es va començar editant a València i que ara té una bona part de l’edició concentrada a Catalunya; però que des del punt de vista de setmanari sòlid d’informació i realitat mereix un lloc destacat. Jo, de fet, diria que El Temps és EL setmanari dels Països Catalans, ja que com aquest no n’hi ha cap altre, amb articulistes de renom que ja en són col·laboracors habituals i amb una actitud crítica també davant les realitats socials i polítiques més properes. Si volem tenir informació sòlida, no del que passa al món, sinó del què passa a casa nostra, El temps, penso jo, és el setmanari que cal llegir.
En tercer lloc, podríem anomenar també altre setmanaris i revistes, concretament tres publicacions que jo defineixo com complementàries i contestatàries. Una és El Triangle, que dóna moltes informacions de les que valen la pena saber, destapa estafes i escàndols polítics per conèixer les entranyes del poder; la segona que destaco és la revista Illacrua, de reflexió social dedicada molt a la joventut; i, finalment, una revista/diari que es diu Directa, centrada sobretot en accions de reivindicació polítiques, des de les que fan les associacions de veïns fins a les de moviments nacionalistes, les que es fan pel Fòrum Social Mundial, etc. […]També, per a qui vulgui estar ben informat del consum responsable, hi ha una revista de referència: Opcions. és una publicació excel·lent que fa un repàs de grans empreses i de grans marques per informar-nos de tota la seva estructura empresarial i de la seva posició, per saber què és allò que comprem o allò que consumim.”