La Gerència de Serveis de Biblioteques (l’entitat responsable de coordinar les Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona), ha fet un anunci molt interessant pels amants del cinema i de la música: S’amplia el préstec interbibliotecari a tot el fons audiovisual de les biblioteques:

A partir d’aquest mes de febrer el material audiovisual també es pot demanar per préstec interbibliotecari. La mesura respon a l’esperit d’aquest servei per facilitar l’accessibilitat de la col·lecció del catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals i l’optimització eficient dels fons documentals de les biblioteques que treballen de forma coordinada i cooperativa.D’aquesta manera, amb el carnet de biblioteques, es pot accedir al préstec interbibliotecari per demanar llibres, DVD i CD que es troben en altres biblioteques. En el cas que el document estigui en una biblioteca de la mateixa població, el servei acostuma a ser gratuït. En el cas que estigui en un equipament d’un altre municipi, s’ha de pagar 1,50 € per cada document sol·licitat en concepte de transport.

La notícia s’ha publicat al butlletí Bibliosfera, que és on es recullen les principals notícies del món de la biblioteca pública de la Diputació.