fin
Avís per a porucs: no llegiu aquest llibre.
Mare meva!!! Les primeres pàgines del llibre fan passar por! Però enganxa! És d’aquests llibres en què et passes el dia buscant minuts per llegir, per saber què passava, com es troben els amics del llibre.
És d’aquests llibres que t’atrapen, dels que en vols més i més. Dels que no vols que s’acabin però a la vegada vols conèixer el final… vaja, d’aquests llibres per passar una bona estona amb una lectura amena. I si preferiu la gran pantalla, també en podeu veure la versió cinematogràfica.
En David Monteagudo era un autor novell quan va publicar aquesta obra, però amb unes quantes novel·les al calaix a punt de publicar. Després de Fin  ha publicat altres títols, però cap t’impactarà tant com aquesta…
Monteagudo, David. Fin. Barcelona: Acantilado, 2009 [veure’n la disponibilitat al catàleg en castellàcatalà o ebook]