timburton

Llibre molt recomanable per tots aquells que els hi agradi les produccions de l’excèntric   i imaginatiu director de cinema Tim Burton, gran creador de tot un univers propi sorgit de la seva fèrtil imaginació, així com també per a tots els amants del cinema, ja que algunes de les  seves creacions s’han convertit en autèntics clàssics.

En aquesta obra trobareu informació sobre la seva vida, els seus inicis en el món del cinema amb la productora Disney, curiositats, així com també un anàlisi en detall de tota la seva filmografia on s’inclouen anècdotes i  fotos de diferents seqüencies de films.
També parla dels seus col·laboradors incondicionals, des dels actors Johnny Deep i Helena Bonham fins al realitzador de les bandes sonores, en Danny Elfman.

Els autors del llibre, David G. Panadero i Miguel Ángel Parra, dos experts en el món Burton, parlen de l’èxit del director, que ha aconseguit amb el seu estil personal i peculiar, fer-se un lloc dins de la indústria de Hollywood.

Panadero, David G. Tim Burton: simios, murciélagos y jinetes sin cabeza. Madrid: Diábolo, 2016 [veure’n la disponibilitat al catàleg]

Recomanació feta a la Biblioteca Virtual per María Cerrajero. Bib. Josep Jardí. Santa Perpètua de la Mogoda.