Imatge Tast Tiana

Menjar és tan quotidià que sovint ens oblidem de la seva importància. Un bon àpat, a més de ser un dels plaers de la vida, és part de la nostra identitat, la nostra cultura, i fins i tot dels nostres records.

El juny, amb el Tast Tiana, es el mes gastronòmic tianenc per excel·lència. Pensem que és un bon moment per a fer un cop d’ull al Prestatge virtual de Cuina i vins, de la Biblioteca Virtual. Aquest espai pretén acostar-vos el món de la cuina i dels vins a través de les eines disponibles a les biblioteques, redescobrint el món de la gastronomia des d’una perspectiva més àmplia i combinant tradició i diversitat juntament amb les darreres tendències culinàries. Un espai des d’on compartir descobriments, recomanacions i novetats. Esperem que us vagi de gust!

A la biblioteca trobareu també un ampli fons de cuina tant per a grans com per a menuts.

Us convidem a veure també una vídeo-recomanació sobre el llibre de cuina per a infants: Cuina: receptes senzilles per a nens.