La Xarxa de Biblioteques ofereix el servei gratuït de descàrrega i escolta en streaming d’audiollibres en mp3, en català i castellà. Els audiollibres són llibres parlats, en la seva versió integra de l’obra original llegits en veu alta per locutors i narradors professionals en gravacions a una sola veu, sense música de fons.

El catàleg està format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques.

Per accedir al sistema és necessari disposar del carnet de biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Un cop us valideu al servei, les vostres dades de nom i cognom i el número del carnet de biblioteca seran utilitzades per l’empresa Editorial Liverbox SL, que n’és la encarregada del tractament, exclusivament per gestionar el servei i únicament mentre duri l’execució del contracte privat entre l’empresa i Diputació de Barcelona. Cada usuari té accés a dues descàrregues de cada títol per si es produeix qualsevol problema en la primera descàrrega i a tantes escoltes en streaming com desitgi.

Les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals també ofereixen en préstec una selecció dels audiollibres en format CD audio.

Accés al recurs

Informació extreta de la Biblioteca Virtual