Volem ser optimistes. Volem ajudar a totes aquelles persones que s’han decidit a tenir un bon 2015, i pensen fer tot el què calgui per trobar una millor feina, per obrir un negoci o per deixar enrere les cues de l’atur. I per fer-ho hem creat una nova secció a la biblioteca Can Baratau, l’hem anomenada: Món laboral.
En aquesta secció hi trobareu tot el què us cal saber per preparar oposicions, per preparar tests de personalitat i psicotècnics, per fer un pla de negoci, organitzar-se millor les presentacions
Però és que la nostra nova secció no té límits, ja que a part dels llibres físicament que podeu trobar a la biblioteca, us oferim informació que podeu trobar per la xarxa i que, posada en ordre, us pot ser molt i molt útil.
Al prestatge virtual que us oferim, hi podeu trobar des de cursos universitaris gratuïts en línia (MOOC), autoformació digital, informació per emprenedors… i molt més!
Ara, tot el què necessites saber sobre el món laboral, ho tens junt en un mateix espai físic a la biblioteca, i en un espai virtual a la biblioteca virtual!