Gran reserva de l'òpera

Us convidem a una xerrada-audició-tast sobre l’òpera i el vi o, més aviat, sobre el vi a l’òpera. Amb els brindis més festius —el de La traviata de Verdi, el de Marina d’Arrieta— i les àries més vinícoles del repertori: “Viva il buon vino” de Don Giovanni o “Beva con me” d’Otello.
A càrrec de David Puertas, músic i periodista, conferenciant empedreït i autor d’una dotzena de llibres sobre música, l’últim dels quals —100 coses que has de saber sobre l’òpera, escrit juntament amb Jaume Radigales (director del programa Una nit a l’òpera de Catalunya Música)— ha tingut una gran acollida entre el públic entès i aficionat, però també entre aquells que mai no han anat a l’òpera!
La conferència s’il·lustra amb diferents fragments de vídeo i amb el tast del protagonista indispensable dels fragments seleccionats: el vi, a càrrec del celler Quim Batlle, de Tiana.