dia_dona_noticia_500

El 8 de març és el dia escollit per les Nacions Unides per commemorar el Dia Internacional de les Dones. La celebració no es basa en un únic fet,  però té el seu origen en les reivindicacions protagonitzades per les dones obreres, des de mitjans del s.XIX, davant de les precàries condicions laborals a què estaven sotmeses a l’època industrial.

Actualment aquesta data contribueix a sensibilitzar la població entorn les desigualtats de gènere encara existents, reivindicar canvis més efectius i reconèixer les aportacions de les dones d’arreu del món en els diferents àmbits socials, culturals i econòmics.

La Biblioteca Virtual es suma a aquesta celebració a través de diversos recursos informatius dels prestatges virtuals elaborats per les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Trobareu un gran ventall de recursos en aquest enllaç.

Informació extreta de la Biblioteca Virtual.