descansa

Segons l’autor d’aquest llibre, Alex Soojung-Kim Pang, famós consultor de Silicon Valley, podem ser més reeixits en totes les àrees de la nostra vida en reconèixer la importància del descans: treballar millor no significa treballar més sinó treballar menys, de forma més productiva i descansar millor. Tractar el descans com una activitat passiva secundària a la feina mina les nostres possibilitats d’una vida gratificant i significativa.

El llibre presenta un revolucionari enfocament sobre com pots ser més creatiu i per tant més productiu descansant més, i mostra que només descansant millor podem començar a viure millor.

Us animem a consultar el Prestatge Virtual “Món laboral” de la Biblioteca Virtual. Hi trobareu llibres recomanats i molts recursos per orientar-vos en la recerca de feina.

Informació extreta de la Biblioteca Virtual