IMG-20180619-WA0008

Aquest conte respon a la necessitat de trobar una manera dolça i entenedora d’apropar la tasca tant important que fan les abelles en la pol·linització.

Les abelles formen part del dia a dia d’una persona molt especial de la nostra família que fa la tasca d’apicultor aficionat, tant per estar en contacte amb la natura com per ajudar a les abelles a que tinguin una vida digna. El dediquem al Marc, així com aquelles vides que s’uniran a la nostra família en breu!

Així doncs, aquesta és una història fantàstica sobre una abella exploradora i el descobriment  d’una misteriosa corda que l’animarà a viure i sentir les transicions de la Natura al llarg de les quatre estacions.

Durant les sessions de conta  contes a Biblioteques, escoles i Centres cívics donem especial importància tant als personatges fets a mà, com a la narració del conte. Fem ús d’un llenguatge inclusiu i vetllem per tal que estigui present, en tot moment, un acompanyament respectuós tant als infants com a les seves famílies. Emprem un to de veu baix i ens adaptem tant a l’esclat com a les necessitats i interessos dels infants. Cada cop que el respresentem per a nosaltres esdevé un viatge nou!

A càrrec de Krisolets