homenatgeconcepció_bv
El passat dijous 22 de gener, la Bilbioteca Can Baratau vam voler retre un homenatge a la bibliotecària i tianenca Concepció Carreras.
La Concepció Carreras ha estat durant molts anys bibliotecària de professió, lectora, narradora de contes, prescriptora literària… gran part de la seva vida ha girat al voltant dels llibres, la lectura i els nens.
Durant els quasi 17 anys de vida de la biblioteca pública de Tiana, ella sempre ha estat al nostre costat. Ens ha aconsellat, ens ha ajudat i sempre ens ha donat suport en tot el què hem fet des de la biblioteca i pel poble. 
Aprofitant que la Concepció va venir a explicar un conte a la biblioteca, acompanyats dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana, vam voler retre-li un merescut homenatge i donar-li les gràcies públicament.
Us deixem un enllaç amb l’article publicat a La Local sobre l’acte d’ahir.
Gràcies Concepció!