titelles planeta

El simpàtic i excèntric Doctor Climàtic introduirà conceptes com l’efecte hivernacle amb l’ajut d’una màquina de fum, amb l’ós Pol experimentarem com el glaç es fon allà lluny a casa seva com també al cim de les muntanyes, coneixerem la història de la família Voramar que haurà de fer la maleta perquè el nivell del mar no para de pujar, se’ns pansirà el jardí i es farà desert expulsant els animals, arribaran grans huracans que ens deixaran la casa sense sostre i mosquits amb ganes de picar-nos…

Però no patiu! El Doctor Climàtic vindrà al rescat! Ell ens ensenyarà quins petits canvis del nostre dia a dia poden ajudar a aturar el canvi climàtic i ens recordarà que al cap i a la fi el més important és viure en equilibri amb els recursos de la natura.

Aquest viatge fantàstic al cor del canvi climàtic el farem a través dels titelles, del teatre d’objectes, del joc i de les sensacions (des del tacte a les olors passant pel gust i l’oïda). Una experiència interactiva, multisensorial i lúdica per aprendre jugant.

A càrrec de Bruno Valls, de Marionetes Nòmades

Cal inscripció prèvia

Dins el projecte Parcs i biblioteques… naturalment!