en_xarxa_01
Ja estem a punt d’acabar el 2014 i des de la biblioteca ja estem preparant tot el què volem fer durant el 2015. Poc a poc us anirem explicant quines novetats tenim pensades per vosaltres.
La primera que us presentem són els Butlletins temàtics que podeu rebre al vostre correu electrònic.
Les Biblioteques de la Xarxa de la Diputació, elaborem butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música i còmics, així com un d’infantil. Si us interessen aquests temes, ja us hi podeu subscriure per rebre les principals informacions i novetats, com ara recomanacions dels bibliotecaris, seleccions dels millors webs, app, etc. 
Per rebre els butlletins, heu de validar-vos a l’espai personal del Catàleg Aladí, per comprovar que el correu electrònic que hi consta sigui correcte. Tot seguit, cliqueu al botó “Subscripció a butlletins” i allà podreu triar les vostres preferències de subscripció. És ben senzill!
I si no saps ben bé com fer-ho, sempre podeu visitar-nos a la biblioteca i nosaltres us donarem un cop de mà!