Ja ha començat el compte enrere per arribar a les festes més màgiques de tot l’any: el Nadal. Aquests dies s’han convertit en una suma de tradicions amb un nexe comú: compartir i gaudir en família i amics.
Segurament molts ja teniu la casa decorada, el pessebre fet, el tió es va alimentant… igual que el nostre amic Gènius, que ens fa una proposta per no avorrir-nos gens durant aquests dies. Des d’avui, dilluns 15, i fins el dia 31, en Gènius ens prepara una activitat diferent per fer cada dia: decorar un arbre de nadal, fer el pessebre d’en Gènius, enviar postals…
Però això no és tot, perquè també ens ha preparat el calendari del 2015 i la carta als Reis Mags. I com que la Valentina i els seus amics també estan molt emocionats amb el Nadal, han buscat i rebuscat tota la informació sobre el Nadal, les cançons, la cuina… i us ho han deixat ben posadet perquè no us perdeu cap detall.
En voleu més? Cap problema! Aquí, els recursos no se’ns acaben! Les biblioteques de l’Anoia, ens han fet una fantàstica guia plena de contes per regalar, per llegir, per compartir…
A més a més, si durant aquests dies passeu per la biblioteca i us endueu algun llibre en préstec, nosaltres us regalem… el conte “El llamp màgic!” o dit d’una altre manera… el conte que ens explica qui és en Gènius i com va acabar dins la Biblioteca Virtual!