calendari_fruites

Sabies que l’Assamblea General de les Nacions Unides va nomenar aquest any 2021 com lAny Internacional de les Fruites i les Verdures? La fruita i la verdura són la base i el puntal d’una bona alimentació equilibrada, doncs, ens aporten vitamines, minerals, fibra… pel bon funcionament del nostre organisme. Tot i així, la majoria de nosaltres no consumeix la quantitat adequada diària de fruites i verdures.

Els beneficis de consumir fruites i verdures són múltiples per a la nostra salut.  Podem destacar que amb el seu consum enfortim el sistema immunològic, ajuden a combatre la desnutrició, també ens ajuden a prevenir malalties no transmissibles. És molt important ser conscients de consumir cada dia 5 racions de fruita i verdura per manternir una dieta sana i saludable.

Des de la Biblioteca, per commemorar i celebrar aquest Any Internacional de les Fruites i verdures, us proposem  per aquest estiu omplir el vostre cistell de lectures refrescants, divertides, d’aventures, de vacances, de viatges arreu del món… La lectura, com les fruites i verdures, és molt necessària. La lectura estimula la imaginació, augmenta la concentració, ens ajuda a millorar en l’ortografia i la redacció, la creativitat… T’animes a participar?

Del 25 de juny al 23 de juliol, vine a la Biblioteca, llegeix un llibre de cadascuna de les caixes de fruites i verdures que us hem preparat, omple el teu passaport de lectura, recomana’ns un llibre i emporta’t un obsequi!