Què és?

parcsibiblios_17_logo

Parcs i biblioteques…naturalment és un programa de col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals per acostar els usuaris de les biblioteques als entorns naturals del territori, per coneixer-lo, gaudir-lo i ser-ne conscients  de la necessitat de conservar-lo.

Amb aquest projecte, t’animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.

La zona d’influència de Tiana és el Parc de la Serralada de Marina.

Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona

 

Agenda d’actes 2021

Dijous, 6 de maig, 18:00 hHora del conte: Històries del bosc, a càrrec de la Cia. Fes-t’ho com vulguis. Recomanat per a infants a partir de 5 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dijous, 20 de maig, 18:00 h. Hora del conte: El petit eriçó, a càrrec de Jordina Biosca. Recomanat per a infants a partir de 5 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dissabte, 22 de maig, 10:00 h. La biblioteca, porta del parc: passejada guiada per la Serralada de Marina, a càrrec de Fernando Carceller d’Aloc Natura. Al final del passeig, Montse Sanchiz, autora de El maresme dibuixat ens ensenyarà les bases per començar a fer sketching, caldrà portar paper i llapis, bolígraf.. el que preferiu! Activitat familiar. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Del 24 de maig al 15 de juny. Dibuixem el Parc. T’agrada dibuixar? Ets sketcher? Fes un dibuix del Parc Serralada de Marina, de qualsevol element del patrimoni natural o cultural que t’agradi i envia’ns una fotografia del dibuix per correu electrònic a parcsibibliosserraladamarina@gmail.com. Amb tots els dibuixos rebuts farem un vídeo per difondre a les xarxes socials. Participa-hi!

Dissabte, 29 de maig, 11:00 h. Hora menuda: Bitxos, a càrrec de la Cia. Patawa. Recomanat per a infants de 0 a 3 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dilluns, 31 de maig, 18:00 hTaller d’insectesconeguem i toquem insectes, a càrrec d’Educabitxos. Recomanat per a infants a partir de 5 anys. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Dimecres, 2 de juny, 18:00 h. Xerrada: Coneguem les papallones de la Serralada de Marina i la Serralada Litoral, a càrrec de Toni Marí, responsable del Centre de Documentació de la Serralada Litoral “Salvador Grau i Tort”. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.