És ben cert que la biblioteca Can Baratau ÉS de Tiana. I què vol dir això? Doncs que és de la gent i està pensada per la gent.
En aquest sentit, la biblioteca té diverses funcions: el foment a la lectura, l’accés a la informació de forma gratuïta, la memòria del municipi…
La biblioteca pública no és un arxiu però sí que hem de saber qui som. Per això és molt important la nostra part de la Col·lecció Local.
Ens agrada poder-vos posar fàcil l’accés al passat i al present del poble, i molt del què passa al present ho tenim internet. Per això us hem agrupat moltes de les webs que hi ha sobre el nostre municipi: webs de negocis, personals, d’entitats, històriques, de fotografies… però de ben segur que ens en falten i us volem convidar a completar aquest recull.
Si trobes a faltar algun link, ens ho pots fer saber a b.tiana.cb@diba.cat i així nosaltres l’incorporarem al nostre recull de webs.
I com que també ens ocupem de difondre la nostra història passada, us convidem a la xerrada que tindrà lloc aquest divendres a les 19h, sobre la Festa Major a Tiana a càrrec d’en Josep M. Toffoli.
Ja ho sabeu, passat i present són a Can Baratau.