Què és?

parcsibiblios_17_logo

Parcs i biblioteques…naturalment és un programa de col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals per acostar els usuaris de les biblioteques als entorns naturals del territori, per coneixer-lo, gaudir-lo i ser-ne conscients  de la necessitat de conservar-lo.

Amb aquest projecte, t’animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d’influència dels Parcs Naturals t’aproparan la lectura i la natura.

La zona d’influència de Tiana és el Parc de la Serralada de Marina.

Aquesta iniciativa és un compromís de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona

 

Agenda d’actes 2022

Dijous, 5 de maig, 18:00 hHora del conte: L’hort de l’eriçona Aïrí, a càrrec d’Eva González. Recomanat per a infants a partir de 4 anys. Hi havia una vegada un país on els eriçons eren els encarregats de treballar els horts de les escoles. L’eriçona Aïrí era a coneguda a tota la comarca perquè feia créixer unes verdures espectaculars que grans i petits menjaven amb delit.

Dissabte, 14 de maig, 11:00 h. L’hora menuda: Un dia amb en Punxetes, a càrrec de d’Aïda Puig. Recomanat per a infants de 0 a 3 anys. En Punxetes és un eriçó que viu al camp i tots junts explicarem com és el dia a dia; surt a buscar troballes que carrega al seu carretó per dur-les al seu cau i pel camí veu diferents animals i elements de la natura que descobrirem plegats.

Dijous, 19 de maig, 18:00 h. Hora del conteTupinamburga la remeiera, a càrrec de Roser Serra. Recomanat per a infants a partir de 4 anys. El follet Joan i la remeiera Tupinamburga t’acompanyen a descobrir el món de les plantes remeieres; i en acabar farem un saquet d’espígol per atrapar malsons.

Dimarts, 24 de maig, 18:00 h. Descobrim el Parc Serralada de Marina amb els sentits. Activitat a càrrec del personal de la biblioteca. Recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys. Descobrirem olors, sons, flora i fauna del Parc!

Dissabte, 28 de maig, 11:00 hTaller de construcció de caixes niu. A càrrec de Gestió Natural. Per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Cal inscripció prèvia.