Com puc agafar documents en préstec?

Necessites el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals. El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l’àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.). El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans. Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

Com em faig el carnet?

El carnet és personal i intransferible. Pots fer-te el carnet des d’aquest enllaç.

També pots portar el carnet al mòbil si et descarregues l’aplicació. D’aquesta forma si et descuides el carnet a casa, també pots utilitzar el telèfon.

Què puc endur-me?

El préstec és gratuït i et permet tenir durant 30 dies 30 documents.

Si no trobes un llibre, una revista, un CD o un DVD te’l portem d’una altra biblioteca. El servei de préstec interbibliotecari és gratuït.

I si no ho torno?

Cal tornar els documents en el termini indicat. Per cada dia de retard i document en préstec, el teu carnet rebrà 1 punt de demèrit. Per cada 50 punts, el carnet quedarà bloquejat durant 15 dies.

Evitar aquesta penalització és molt fàcil, només cal renovar els documents si veus que no tens prou temps. I per renovar-los tens diverses opcions: via web, per telèfon, per mail o en persona

Préstec domiciliari

La biblioteca ofereix servei de préstec domiciliari per a persones amb mobilitat reduïda temporal o permanent.

Per sol·licitar el servei cal contactar amb la biblioteca Can Baratau al telèfon 934657741 o al correu electrònic b.tiana.cb@diba.cat. Per fer ús del servei de préstec és obligatori tenir el carnet de la biblioteca. El repartiment es farà exclusivament en el terme municipal de Tiana, en divendres al matí, i es podran sol·licitar documents (llibres, revistes, CD, DVD) disponibles a la biblioteca Can Baratau.

Puc fer més tràmits per internet?

Accedeix al catàleg col·lectiu, renova o reserva els teus préstecs i consulta els descomptes que t’ofereix el carnet a la Biblioteca virtual.

Vídeo explicatiu de la Biblioteca virtual:

Vídeo explicatiu per renovar el préstec:

Vídeo explicatiu per reservar material: