cats

   Encetem el 2015 amb un autor per conèixer; el més jove que mai hem tingut en el Club de Lectura de Can Baratau: 29 anys, prou envejables si ho considerem des del punt de vista dels assistents al Club.

 Albert Pijuan, baixpenedesenc de naixença,  s’estrena com a novel·lista amb El  franctirador , però no és un nouvingut al món de la creació literària. Ha escrit narracions curtes, poesia i obres de teatre que ha aconseguit estrenar i tot (vegeu-ne un exemple).
     Però, com és que aquest novel·lista, gens consagrat encara, protagonitza la trobada del Club, després de reputats i prestigiosos autors?
    Doncs perquè el bon criteri d’en Toni Sala, el nostre guia, considera que El franctirador val molt la pena, i que l’Albert Pijuan debuta amb una força gens habitual. Us garantim que no en quedareu pas decebuts. Comproveu-ho.
     Abans de venir divendres 29, a les 7 del vespre, aneu fent l’aperitiu, que consta d’un booktrailer, una entrevista, i la nostra guia de lectura .  
Bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà