cats
Casualitat, potser. 
Darrer Club de Lectura del 2014. Novel·la protagonista, “14” . 
Cerqueu-ne interpretacions, si us ve de gust.
    Centrem-nos, però, en la novel·la, que ens servirà per fer coneixença d’un escriptor molt considerat arreu, però poc popular: Jean Echenoz. I no és una recomanació obligada la que us fem; és un autor que paga molt la pena experimentar; és força improbable que us decebi.
El títol vol dir 1914, l’any que es va inaugurar aquella gran mortaldat anomenada Primera Guerra Mundial; i d’ella va la novel·la.  Però no espereu un gran volum, del tipus  Guerra i Pau.  Una mica més de 100 pàgines i arribeu al final del llibre. El contingut, però, és prou considerable.
Alguna informació més la trobareu a la guia de lectura que fem cada mes.
Divendres 19 (aquest mes, per ser Sant Esteve, no ho fem el darrer divendres), a les 7 del vespre, i amb el guiatge d’en Toni Sala, esperem la vostra presència a Can Baratau per aportar les opinions, sensacions, sentiments,… que us hagi proporcionat “14“;  i si només voleu escoltar, igualment benvinguts sereu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà